Referat - Despre diagrame

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
487
Etichete
despre, diagrame
Descarcari
356
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Negrea Claudia
Clasa a X-a A
Despre diagrame
Crearea unei diagrame
Diagramele sunt apelate vizual si permit utilizatorilor sa observe cu usurinta comparatii, modele si tendinte în date. De exemplu, în loc sa fie necesar sa se analizeze câteva coloane de numere ale foii de lucru, se poate observa dintr-o privire daca vânzarile scad sau cresc pe perioade trimestriale sau cum se compara vânzarile efective cu vânzarile estimate.
Se poate crea o diagrama pe propria foaie sau ca un obiect încorporat într-o foaie de lucru. Se poate, de asemenea publica o diagrama pe o pagina Web. Pentru a crea o diagrama, trebuie mai întâi introduse datele pe foaia de lucru. Apoi se selecteaza datele respective si se utilizeaza Expertul diagrama pentru a începe procesul de alegere a tipului diagramei si a diferitelor optiuni pentru diagrama.


Se poate efectua crearea unei diagrame într-un singur pas fara a utiliza Expertul diagrama. În acest caz, diagrama utilizeaza un tip implicit de diagrama si formatare care pot fi modificate mai târziu.
Un raport PivotChart este un rezumat interactiv de date într-un format diagrama. Acesta se creeaza în alt mod decât diagramele obisnuite din Microsoft Excel. Dupa crearea unui raport PivotChart, se pot vizualiza diferite nivele de detaliere sau reorganiza asezarea în pagina a diagramei prin glisarea câmpurilor si a elementelor sale.

Cum sunt reprezentate datele unei foi de lucru într-o diagrama
O diagrama este legata de datele foii de lucru din care este creata si este actualizata automat atunci când se modifica datele din foaia de lucru.


- 2 -

Axa valorilor   Microsoft Excel creeaza axa valorilor din datele foii de lucru. A se retine ca axa valorilor din exemplul de mai sus este între 0 si 140000, ceea ce cuprinde zona de valori de pe foaia de lucru. Daca nu se specifica altfel, Excel utilizeaza formatul celulei din stânga-sus din zona valorii ca format al numarului pentru axa.
Nume categorie   Excel utilizeaza titluri de coloana sau rând din d


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org